Tiedotteet‎ > ‎

F.E.Sillanpään seura ry etsii projektipäällikköä 125-juhlavuosihankkeeseen

lähettänyt Pertti Haavisto 5.11.2012 klo 10.46   [ 6.11.2012 klo 6.08 päivitetty ]

Projektipäällikön työt alkavat 8.1.2013 ja kestävät ainakin alkusyksyyn 2013. Hanke päättyy vuoden 2013 loppuun mennessä.

Projektipäällikön tehtäviä on viestinnän ja tiedotuksen sekä markkinoinnin hoitaminen, joka tarkoittaa käytännössä tiedotteiden tekemistä, juttujen kirjoittamista, valokuvaamista, nettisivujen tekoa ja päivittämistä verkko- että painomateriaalien taittamista. Projektipäällikkö tekee hankkeen käytännön työt. Hän toimii yhteistyössä eri seurojen ja yritysten sekä median kanssa. Projektipäällikkö hankkii hankkeeseen tarvittavat talkoolaiset sekä suunnittelee johtokunnan ja yhteistyökumppaneiden kanssa juhlavuoden tapahtumat. Hän vastaa hankkeen toimistotöistä ja talouden seuraamisesta. F.E.Sillanpään seuran johtokunnan puheenjohtaja toimii projektipäällikön esimiehenä. Hankekokouksissa projektipäällikkö toimii esittelijänä ja sihteerinä, hän toimeenpanee hankekokouksen päätökset.

Hakijalla tulee olla vahvaa viestinnän, tiedotuksen ja markkinoinnin osaamista. Hänen tulee kyetä aktiiviseen ja oma-aloitteiseen työhön sekä ideointiin.

Hankkeeseen on saatu EU-tukea, joten tehtävien hoitaminen edellyttää osaamista EU-hankebyrokratiasta. F.E.Sillanpään elämän ja hänen romaaniensa tuntemus sekä kulttuuriverkostot katsotaan vahvaksi eduksi. Työn tekemisen edellytyksenä on, että työntekijä pystyy tekemään töitä kotona ja hänellä on työskentelyyn tarvittavat koneet ja ohjelmat.

Hakemukset osoitetaan F.E.Sillanpään seuran johtokunnalle. Hakemukset tulee lähettää 20.11.2012 mennessä osoitteeseen info@fesillanpaanseura.org

Lisätietoja antaa F.E.Sillanpään seuran sihteeri Johanna Helminen p. 050 355 9536 arkisin klo 15 jälkeen.

Comments