Tiedotteet‎ > ‎

Kutsu jäsenkokoukseen Koskilinnaan 29.8.2017 klo 19.00

lähettänyt F.E. Sillanpäänseura 20.8.2017 klo 8.53   [ 20.8.2017 klo 8.55 päivitetty ]
HYVÄT F.E.SILLANPÄÄN SEURAN JÄSENET 

Kesä alkaa painua kohti syksyä. Kulunut kesä on ollut seuralle suuri voimainponnistus, tuottihan seura Sillanpää-oopperan. Oopperasta tuli yksi Suomi 100 -juhlavuoden merkittävimmistä tapahtumista. 

Myllykolu sopi mitä parhaimmin oopperan esittämiseen. Sen luonto oli osa esitystä ja monet kuulijat kertoivat kokeneensa elämyksen Myllyojan solistessa esityksen aikana. Puron solinan kaikupohjana toimi upeasti uusi katos, joka todettiin hyväksi ja toimivaksi. Piti myös kokea viimeisen esityksen rankkasade, jotta katos ei ollut turhaan katsomon yllä. 

Hämeenkyrö tuli tutuksi monille. Kävijät kiittelivät mm. hämeenkyröläisiä maisemia, ystävällisyyttä, vieraanvaraisuutta, avuliaisuutta. Kaikesta tästä me jäyhät kyröläiset olemme olleet hieman hämillämme, emmehän ole kehuihin tottuneet, mutta mielissämme. Tänä kesänä Hämeenkyrö on noussut valtakunnalliselle tasolle. 

Hyvät jäsenemme, kutsumme teidät Koskilinnaan 29.8.2017 klo 19.00 jatkamaan vielä hetken oopperan jälkitunnelmissa. Informoimme teitä menneestä kesästä ja kerrommepa ensi kesän suunnitelmistakin. 

Tervetuloa.

F.E.Sillanpään Seuran johtokunta